Klinikken har holdt flyttedag og åbner i nye, landlige omgivelser pr.1/3 på Paradisgården,

Maglebjergvej 8, 4295 Stenlille.

Klinikken ligger via grusveje, så husk GPS ;-)

Læsekurser tilbydes til alle aldersgrupper​

Har du problemer med at læse eller skrive? Så er der professionel hjælp at hente lige her på siden. Hos Læseklinikken tilbydes læsekurser til folk i alle aldersgrupper med læseproblemer. Jeg servicerer primært kunder fra Holbæk, Sorø og Midtsjælland, men kunder uden for disse områder er også velkomne hos mig.

Jeg har undervist både børn og voksne i mere end 22 år, hvor formålet har været at forbedre læsning og skrivning. Ved siden af undervisningen har jeg blandt andet læst kognitions- og neuropsykologi, hvilket har gjort mig klogere på, hvad der rent faktisk sker i hjernen, når et menneske ’blokerer’ for læring. Jeg har derfor både stor erfaring og viden, som jeg anvender i mine læsekurser.

Jeg tilrettelægger et læsekursus efter dine behov

Det er vigtigt for mig, at alle mine kunder føler sig velkomne og trygge under det pågældende læsekursus. ​

Derfor sørger jeg altid for at sætte god tid af til hver enkelt person, hvor vi snakker om de individuelle ønsker og behov. Herefter tilrettelægger jeg et læsekursus, som matcher disse bedst muligt.

Alle aldersgrupper er velkomne på mine læsekurser. Jeg ved, hvor svært det kan være at tale om læseproblemer, da det er et emne, som mange folk er flove over. Der er dog ingen grund til at være flov over dine udfordringer, da jeg tror på, at alle mennesker kan lære at læse.

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af læsekursus til dig, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme. Jeg står klar til at hjælpe dig efter bedste evne. Du kan kontakte mig på 20 15 80 03 eller på mail mail@laeseklinikken.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Kontaktinformation

Læseklinikken

​CVR: 31726492

​Hos mig kan du betale med:

Og ved bankoverførsel...

Læs mere​ om priser og betaling HER

Skriv til mig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt